review * action make up producten <3 

hey! ik ben laatst naar de action geweest en ik heb daar een paar producten gehaald, het leek me leuk om hier een review van te maken op mijn blog en dat heb ik dus gedaan :) veel leesplezier! x

Ik heb een oogschaduw palet, highlighter, mascara, eyeliner een een contour palette gekocht. ;)  

Als eerste hebben we hier het oogschaduw palet, ik vind hem echt prachtig! De kleuren passen goed bij elkaar, de kwaliteit is voor de action gewoon prima en de prijs was ook echt niks.  Ik vind het wel jammer dat er geen namen bij staan en dat er geen spiegel in zit. Er waren twee verschillende paletten volgens mij. Een wat feller palet en deze, ik heb bij mijn action alleen die twee gezien. 

de eerste rij, nogmaals er zitten geen namen bij jammer genoeg. De eerste kleur uit het palet is een hele mooie highlighter, op de foto zie je hem niet zo goed door mijn camera, maar in real life is ie gewoonweg mooi. De tweede kleur is glanzend, en is een mooie bruintint, de andere twee die erna komen zijn mooie matte bruin-tinten, en zijn ook heel mooi. De 5de kleur is glanzend, is wel wat poederig maar ik vind het niet storend. de één na laatste kleur is mat en wat donkerder, bijvoorbeeld mooi voor in de buitenste ooghoek/arcadeboog. De laatste kleur is lichtgrijs en mooi te combineren. 

de tweede rij, de eerste 2 kleuren zijn mooie matte kleuren die je ook weer als highlighters kunt gebruiken. En ook weer prachtige kleuren.  terwijl ik dit aan het swatchen was kwam ik er wel achter dat de twee kleuren poederig zijn.  Maar voor mij geen enkele reden om ze niet mooi en fijn te vinden. De derde kleur is een beetje een taupe kleur met een oranje ondertoon. Ook weer heel mooi. De vierde en vijfde kleuren zijn allebei mat. De drie na laatste kleur is ook weer een glanzende  taupe kleur. De zwarte kleur is glanzend net als de laatste kleur. Ik vind de laatse 2 erg mooi bij de andere kleuren passen en mooi te combineren. De zwarte is goed gepigmenteerd. 

de derde rij, Weer hele mooie kleuren, de eerste kleur is een glanzende poeder met een licht-roze ondertoon. De tweede kleur heeft een nog rozere ondertoon en nijgt iets meer naar oudroze. De derde kleur is een oranje/bruine kleur, ook weer glanzend maar minder dan de eerste 2 kleuren. De vierde en vijfde kleuren zijn ook weer allebei glanzend. Bij deze had ik iets meer het gevoel alsof het minder tot niet poederig was. Bij de zesde en zevende kleur uit deze rij zijn allebei glanzend, minder poederig als de andere kleuren. De laatste kleur is een mat zwarte kleur. Past natuurlijk perfect in het gehele plaatje. Goed gepigmenteerd, weinig op aan te merken.

Als tweede hebben we het contour palette, 4 mooie felle blushes, 2 poeders en 2 shape kleuren. 

Als eerste de 4 blushes.

Ik vind deze 4 kleuren allemaal heel mooi, maar toch best standaard. Voorzichtig aanbrengen anders worden ze algauw te heftig. Ik heb gemerkt bij al deze kleuren dat ze heel goed gepigmenteerd zijn, Dus daarover valt niet te klagen. Maar het punt is dat ze misschien iets "te" gepigmenteerd zijn. Het is best lastig om een mooie look te maken zonder dat je wangen op schmink van een clown lijken. Verder over de kleuren zijn ze allemaal roze en glanzend. :) 

Dit zijn de poeders en shape kleuren. De eerste poederkleur heeft een roze ondertoon. Je ziet die kleur totaal niet op deze foto omdat het me eigen huidskleur is. De tweede kleur heeft een mooie gele ondertoon, allebei deze poeders zijn natuurlijk, en dekken bij mij best goed, Het ziet er niet meteen "geplammuurd"uit. Verder over de shape/bronze kleuren, De eerste kleur is heel subtiel en is mooi in te blenden. Ziet er natuurlijk uit, heeft een lichtbruine ondertoon en past goed bij alle "lichtere" mensen voor een natuurlijk effect. De tweede kleur is een stuk donkerder en iets minder gepigmenteerd. Je moet er een paar keer overheen gaan wil je dit effect krijgen. Ook is ie wat poederiger maar dat neemt niet af dat ik hem niet mooi en fijn vind. 

 

We zijn aangekomen bij de blush, Het patroon is super schattig en heeft verschillende tinten :) 

Deze blush is echt te schattig! :D voor alleen dit patroon al zou ik hem al meenemen. Hij heeft wel iets minder pigment maar 2 keer overheen gaan en je hebt een mooie natuurlijke roze gloed. 

Ja, zoals ik al zei heeft ie minder pigment maar is alsnog heel mooi! ik ben hier twee keer overheen gegaan maar ik weet zeker dat als je drie keer erover heengaat dat ie al een stuk feller is. Voor een dagelijkse look is deze blush zeker een aanrader. Het valt me mee hoe poederig hij is. Ik heb hem in het roze gehaald maar je hebt ook een wat goud/bruinere kleur van en misschien nog wel een paar. 

We zijn nu alweer bij de highlighter :D. 

Deze highlighter vind ik persoonlijk echt heel mooi, zeker mijn favoriet. Ik vind hem heel natuurlijk en glanzend. Niet te poederig en zeker niet te weinig pigment. Brengt mooi aan, de kleuren combinaties vind ik heel mooi bij elkaar passen en lopen mooi over. Deze heb ik niet kunnen swatchen omdat het licht niet goed is op dit moment haha.

 

Ik heb ook nog een eyeliner meegenomen, 

Ik vind het een mooie eyeliner en een fijn puntje om mee te werken. Pigment is heel goed en is intiem zwart. Ik kreeg hem er zelfs bijna niet af bij het swatchen haha 

^^ die andere twee vlekken zijn van de mascara :D 

 

 

Maar zoals je ziet is de eyeliner goed gepigmenteerd en maakt hij zowel dunne als dikke strepen. 

Zoals je ziet kreeg ik hem er niet helemaal af ;P

Als laatste heb ik een mascara meegenomen, 

Het borsteltje vind ik verder niet heel bijzonder. Maar ik vind wel dat hij me wimpers echt langer maakt en volume geeft pluspunt^^ 

Die twee vegen zijn van de mascara, hij is niet heel zwart maar het kan er ook aan liggen omdat je mascara inprincipe niet op je huid doet maar op je wimpers. 

 

Ik ben zeer tevreden over de producten van Max&More, ik had niet verwacht dat de producten zo goed zouden zijn. Hier nog even de prijzen: 

 

oogschaduw palette 24 kleuren > 1,98

highlighter > 1,89

mascara > 0,99

blush > 1,50

shape palette > 1,99

 

 

Leuk dat je mijn eerste review hebt gelezen! xxx 

Maak een Gratis Website met JouwWeb